Juventus pani FC Barcelona paika ja võttis 3:0 võidu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paulo Dybala tähistamas FC Barcelona vastu löödud väravat.
Paulo Dybala tähistamas FC Barcelona vastu löödud väravat. Foto: GIORGIO PEROTTINO/Reuters/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumises alistas Torino Juventus koduväljakul 3:0 FC Barcelona. Kordusmäng peetakse Barcelona koduväljakul 19. aprillil.

Juventus alustas kohtumist koduväljakul selgelt aktiivsemalt ning juba 7. minutil viis 23-aastane argentiinlane Paulo Dybala  Torino meeskonna 1:0 juhtima.

22. minutil oli taas täpne Dybala ning 55. minutil vormistas matši lõppseisu keskkaitsja Giorgio Chiellini.

Teisipäeval pidi kavas olema ka Dortmundi Borussia ja AS Monaco esimene veerandfinaal, kuid see lükati edasi kolmapäevaks, kuna Dortmundi meeskonna bussi juures toimus kolm plahvatust. Juhtunu tagajärjel vigastas kätt Dortmundi keskkaitsja Marc Bartra. Ülejäänud mängijad pääsesid vigastusteta.

Enne mängu:

Õhtu oodatuim duell on loomulikult Juventuse ja Barcelona vastasseis. 2015. aasta finalistid kohtuvad omavahel kaheksandat korda. Nimetatud finaali võitis toona 3:1 Barcelona.

Seitsmest eelmisest omavahelisest kohtumisest on Barcelona võitnud kolm ning Juventus kaks. Kaks mängu on lõppenud viigiliselt. Väravate vahe on 10:7 Barcelona kasuks.

Katalaanid peavad tähtsas kohtumises hakkama saama mängukeelu all oleva Sergio Busquetsita. Juventuse ridades peab aga endisele koduklubile vastu astuma pikaaegne Barcelona äärekaitsja Dani Alves.

Avamäng peetakse Juventuse koduväljakul, kus Itaalia meeskond on eurosarjas näidanud viimasel ajal head vormi. Juventus ei ole kaotusekibedust tundnud koguni 21 kohtumist järjest (12 võitu, 9 viiki).

Kui Juventuse ja Barcelona duell on tõeline gigantide heitlus, siis teises samal ajal toimuvas veerandfinaalis tulevad väljakule Dortmundi Borussia ja AS Monaco, kelle jaoks nelja parema sekka jõudmine oleks juba väga suur õnnestumine.

Mõlemad mängud algavad kell 21.45. Postimees.ee hoiab lugejaid sündmuste käiguga kursis.

Seeriate korduskohtumised on kavas 19. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles