Avo Keel: kui peaksin muretsema, siis teised peaksid end ammu üles pooma

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel intervjuud andmas.
Avo Keel intervjuud andmas. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu Võrkpallimeeskond kaotas Eesti meistrivõistluste poolfinaalseerias mängudega 1:3 Tallina Selverile. See omakorda tähendab, et Avo Keelel katkes 11 aasta pikkune seeria, kus ta jõudis oma koduklubiga (Pärnu ja Selver) alati finaali.

«Muidugi on mul kurb meel, aga see seeria oleks kunagi nagunii katkenud. 11 aastat järjest Eesti meistrivõistluste finaalis olla on minu arvates päris okei. Treial treib polte – 100 tuleb hästi välja, aga 101. läheb viltu. Kui peaksin seeria katkemise pärast ennast väga halvasti tundma, siis teised treenerid oleks pidanud ennast juba ammu üles pooma,» viskas Keel pärast kaotust võllanalja.

Keel tunnistas, et Eesti meistrivõistluste otsustavaks faasiks pandi füüsilise vormi ajastamisega puusse. «Pärat Balti liiga finaali pole me õiget minekut sisse saanudki. Vahel tundus treeningul, nagu hakkaks midagi tulema. Magame öö ära, saame uuesti kokku ja pole enam särtsu. Oleme proovinud koormusi individuaalselt sättida, aga ju me pole siis kauaaegse abilisega (füüsilise ettevalmistuse treener Tarmo Tiits – toim) suutnud vormi ajastamisega hakkama saada,» selgitas Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles