Juhkami ja Teppani koduklubil pooled kuldmedaliks vajalikud võidud käes

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (keskel) ja Martti Juhkami (paremal) Hypo Tiroli särkides.
Renee Teppan (keskel) ja Martti Juhkami (paremal) Hypo Tiroli särkides. Foto: cev.lu

Austria meistrivõistluste finaalseeria avalahingus 3:1 paremuse saavutanud Martti Juhkami ja Renee Teppani koduklubi Innsbrucki Hypo Tiroli võttis teise järjestikuse võidu, asudes nelja võiduni peetavat seeriat 2:0 juhtima. Tiroli võidus oli sarnaselt esimesele vastasseisule suurim roll Juhkamil, kes seekord kogus 17 punkti. 

Finaalseeria esimeses mängus võõrsil 3:1 (22, -21, 17, 17) võidu teeninud Innsbrucki meeskond loovutas ka korduskohtumises Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobile ühe geimi, kui koduväljakul jäädi peale 3:1 (18, -22, 10, 22) tulemusega, kirjutab Volley.

Seeria esimeses vastasseisus võitjate poolel 15 punktiga suurima saagi kogunud Juhkami oli ka eilses teises kohtumises Tiroli resultatiivseim, tuues kodupubliku ees 17 punkti. Eriti hoos oli eestlane rünnakul, kus nurgaründaja tegutses vaid ühe eksimuse juures suurepärase 68-protsendilise efektiivsusega –  25 üritusest lõppesid punktivõiduga 17.

Pallingu vastuvõtul näitas Juhakmi 65-protsendilist täpsust. Avamängus esimese geimiga kaks punkti toonud Teppan jäi põhitegijate hulgast välja ka eile, kui vaid teises geimis episoodiliselt väljakul käinud Eesti koondislane realiseeris ainsa tõste, kuid eksis ka ainsal pallingul. 

Nelja võiduni peetava finaalseeria kolmas vaatus on kavas laupäeval Bleiburgis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles