Sauberi meeskond saab lõpuks oma põhisõitja tagasi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pascal Wehrlein (GER) Sauber F1 Team.
25.03.2017. Formula 1 World Championship, Rd 1, Australian Grand Prix, Albert Park, Melbourne, Australia, Qualifying Day.
Photo credit should read: XPB/Press Association Images.
Pascal Wehrlein (GER) Sauber F1 Team. 25.03.2017. Formula 1 World Championship, Rd 1, Australian Grand Prix, Albert Park, Melbourne, Australia, Qualifying Day. Photo credit should read: XPB/Press Association Images. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Vormel-1 sarjas osalev Sauberi meeskond teatas, et Bahreini GP-ks on meeskonnas tagasi põhisõitja Pascal Wehrlein.

22-aastane vormel-1 sõitja sai vigastada aasta alguses Meistrite võidusõidul toimunud avariis ning kahel esimesel F1 hooaja GP-l polnud ta kaasategemiseks piisavalt vormis. Wehrleini asendas Antonio Giovinazzi, kes hooaja esimesel etapil sõitis end 12. kohale. Hooaja teisel sõidul aga itaallasel enam nii hästi ei läinud, sest kvalifikatsioonis sõitis ta vastu seina ja Sauberi masin läks juppideks, pühapäevasel võidusõidul sai ta kaasa teha kolm ringi, mille järel sattus õnnetusse ja katkestas.

Nüüd on Sauberil aga võimalik Giovinazzi määrata tagasi asendussõitja rolli, sest Wehrlein on lõpuks terve ja valmis 16. aprillil Bahreini GP-l rajale minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles