Robert Täht: tegin suhteliselt stabiilse hooaja

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht (vasakul) ja Keith Pupart Poola liigas.
Robert Täht (vasakul) ja Keith Pupart Poola liigas. Foto: plusliga.pl

Lubini Cuprumi võrkpalliklubi pani Poola Plusliga tänavusele hooajale punkti, saades kokkuvõttes kuuenda koha. Eelmise aastaga võrreldes koha võrra langenud Lubini esinduse tulemuses oli suur roll kanda nii Robert Tähel kui ka Keith Pupartil, kes käisid väljakul ka eilses viimases mängus.

Kahest vastasseisust koosnenud 5.-6. koha seeria avavaatuse koduväljakul 1:3 tulemusega kaotanud Eesti koondise peatreeneri Gheorghe Cretu juhendatav Curpum jäi Kert Toobali kunagisele koduklubile Olsztyni Indykpolile sama tulemusega alla ka võõrsil peetud korduskohtumises, milles võõrustajad olid paremad 3:1 (-25, 23, 15, 22) tulemusega. Lõppresultaat on igati õiglane, sest ka põhiturniiri lõpetas Olsztyni meeskond viiendana ja Cuprum kuuendana ning põhiturniiri mõlemas omavahelises mängus lahkus väljakult võitjana just Indykpol, vahendab volley.ee.

Kogu kohtumise kaasa teinud Täht kogus eile külaliste resultatiivseimana 14 (+4) punkti, realiseerides 38st tõstest 14 (37%). Kolmes esimeses geimis Cuprumit aidanud Puparti arvele märgiti kümme punkti, millest seitse tulid rünnakul (47%) ja kolm blokis, jäädes kuuega plussi.

Mängujärgselt kommenteeris Täht, et parem võistkond võttis oma. «Kahjuks ei käinud jõud vastasest üle. Isegi kui hakkasime mängima hästi ja domineerima, siis vastane leidis lahenduse ja suutis ikkagi oma mängu peale suruda. Ju siis oli Olsztyn sellel hooajal parem võistkond,» rääkis Täht.

Hooaja kokkuvõttes pakkus nurgaründajale kõige enam rahulolu stabiilsus. «Ma ei rahuldu kunagi enda mänguga täielikult, alati saab paremini. See motiveerib mind püüdlema kõrgemale. Individuaalselt tegin suhteliselt stabiilse hooaja ning stabiilsuse leidmine oli ka enda selle hooaja üheks eesmärgiks. Plusliga on väga hea tasemega ja olen ülimalt tänulik, et sain selles liigas kogu hooaja kaasa teha. Nautisin mängimist väga ja usun, et see ongi kõige olulisem,» lisas Täht. 

Volley.ee uuris Eesti koondislaselt, mis jäi tänavusest hooajast kõige eredamalt meelde. «Hooaja kõige meeldejäävamad mängud olid Resovia (seitsmekordne riigi meister ja eelmise hooaja  finalist – toim) vastu. Põhiturniiri esimeses ringis võitsime neid 3:0 ja teises ringis oli ülimalt haarav 2:3 mäng,» sõnas Täht. 

Kahemängulises finaalseerias selgitavad Poola meistri tiitlikaitsja ja põhiturniiri parim Kedzierzyn-Koźle Zaksa ning põhiturniiri kolmas Bełchatowi Skra. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles