Barcelona hävitanud Juventuse ründaja jääb Itaalia klubisse veel pikaks ajaks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paulo Dybala (keskel) võis Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumises rusikat viibutada, sest suutis Barcelona saarid panna raskesse seisu.
Paulo Dybala (keskel) võis Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumises rusikat viibutada, sest suutis Barcelona saarid panna raskesse seisu. Foto: ANTONIO CALANNI/AP/Scanpix

Teisipäeval jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumises koduväljakul FC Barcelonat kahe väravaga kostitanud Torino Juventuse ründaja Paulo Dybala sõlmis valitseva Itaalia meistriga lepingupikenduse kuni aastani 2022.

23-aastane argentiinlane on sel hooajal Juventuse eest löönud 16 väravat, mistõttu on viimasel ajal räägitud ründetuusa võimalikust klubivahetusest, kuid nendele juttudele tasub nüüd mingiks ajaks kriips peale tõmmata.

Dybala liitus Juventusega 2015. aasta juunis Palermo meeskonnast, sõlmides viie aasta pikkuse lepingu. «Ma olen alati tahtnud olla kõiges edukas ning tean, et Juventus on suurepärane koht, kus ma saan tunda võidurõõmu,» kommenteeris Dybala.

Seni on ta Itaalia hiiu eest kogunud 82 mänguga 39 väravat ning 16 väravasöötu, mida pole niivõrd lühikese aja jooksul kõnealuses klubis veel keegi suutnud. Juventuse juhtide sõnul maksavad nad Dybala eelmisele koduklubile Palermole lisaks 8 miljonit eurot järgmise nelja aasta eest tänu argentiinlase headele esitustele.

Barcelona on enne 19. aprillil toimuvat Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumist 0:3 kaotusseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles