Kohutava avarii üle elanud tippsprinter: sellised õnnetused juhtuvad

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigel Levine 2016. aasta Rio olümpial.
Nigel Levine 2016. aasta Rio olümpial. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Jaanuaris Hispaanias ränka mootorrattaõnnetusse sattunud ning vaagnaluu murdnud Briti sprinter Nigel Levine sõnas, et ta «pole enam vihane», kirjutab BBC.

27-aastane Levine ning tema koondisekaaslane James Ellington põrkasid jaanuaris Hispaanias Tenerife saarel treeninglaagris mootorrattaga sõites kokku turisti autoga, mis liikus vastassuunavööndis. Kui Levine’il diagnoositi vaagnaluumurd, siis Ellington murdis seejuures ka kahest kohast jala ning vigastas nägu.

«Sellised õnnetused juhtuvad. Kõike ei saa ära hoida ning peame sellega leppima. Ma aktsepteerin juhtunut ning olen rõõmus selle üle, et tunnen end elusalt ning hästi nagu ka James,» rääkis Levine. Ma näen sotsiaalmeedia vahendusel, et ta (koondisekaaslane James Ellington – toim) paraneb jõudsalt. Minu taga on hea meeskond (füsioterapeudid, treener, treeningkaaslased), head sõbrad ning perekond. Nad kõik on alati mind toetanud,» lisas ta.

«Ma ei saa kurta, sest olen raske olukorraga üsna hästi hakkama saanud. Ma naeratan siiani ning saan oma eluga hakkama. Tunnen rõõmu, et olen elus, liikumisvõimeline ning kõik mu jäsemed on korras,» rääkis Levine.

Ellington osales suvistel Rio olümpiamängudel 100 meetri jooksus ja 4x100 meetri teatejooksus. 2014. ja 2016. aasta Euroopa meistrivõistlustel kuulus ta kuldmedali võitnud Suubritannia teatenelikusse. 27-aastane Levine oli samuti 2014. aasta EMi kuldse neliku liige, kuulus Rios Suurbritannia 4x400 meetri teatenelikusse ning võitis teatemeeskonna koosseisus kuldmedali ka 2013. aasta sise-EMil.

James Ellington jaanuaris haiglavoodis pärast mitmeid operatsioone.
James Ellington jaanuaris haiglavoodis pärast mitmeid operatsioone. Foto: Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles