Mouriho pahandas ManU meestega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi juhendaja Jose Mourinho.
Manchester Unitedi juhendaja Jose Mourinho. Foto: EMMANUEL DUNAND/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna peatreener Jose Mourinho oma hoolealuste eilse Euroopa liiga mänguga rahule ei jäänud.

«Tulemus on positiivne, aga arvan, et see oleks võinud olla veel parem ja saame selles ainult ennast süüdistada, sest meil oli teisel poolajal lihtne mängida, aga me ei suutnud rünnakul näidata seda instinkti, mida oleks pidanud,» rääkis Mourinho Euroopa liiga veerandfinaalist, kus United sai kirja 1:1 viigi Anderlechti vastu.

«Meie kontrarünnakud jäid stoppama, sest tegime ise lohakaid otsuseid, ja see andis vastastele kontrate võimaluse. Õnneks olid meie kaitsjad hästi mängus sees ja lahendasid mitmed meie mured, aga kui ma oleksin meie kaitseliini mängija, siis oleksin oma ründajate peale väga pahane, sest neil oli võimalus mäng meie kasuks ära tappa, aga nad ei suutnud seda,» andis Unitedi loots mõista, et eelkõige on ta rahulolematu ründeliiniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles