Kams Flora tugevusest standardolukordades: see on maailma jalgpalli trend

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga kuuendas voorus võttis Flora Postimehe telemängus oma koduväljakul vastu Paide Linnameeskonna. Flora alistas külalised 3:0, võitjate väravate eest hoolitsesid Madis Vihmann (2) ja Rauno Sappinen. 

Flora kogenud mängumees Gert Kams kiitis meeskonda, kes raske mängu järel ikkagi kolm punkti tabelisse suutis tuua. «Nuriseda ei saa. Peame tänase mängu ikkagi videost üle vaatama. Lasime vastastel liiga palju momente tekitada. Samas kolm punkti on tabelis ja siit saab edasi minna,» tõdes Kams.

Kamsil on eriti hea meel kaitsja Madis Vihmanni üle, kes lõi täna kaks väravat. «Oleme väga palju vaeva selle nimel näinud, et meie keskkaitsjad standardolukordades väravaid suudaksid lüüa. Näeme seda ka maailma jalgpallis, et keskkaitsjad löövad palju väravaid. See on meil väga tugev relv. Mul on Madise üle väga hea meel, tubli poiss,» kiitis Kams.

Endine Flora mängumees Andre Frolov tõmbas tänavuseks hooajaks selga Paide meeskonna särgi ning on taas kanda kinnitamas põhikoosseisu mängumehena. Teda vahepeal seganud põlvevigastus on unustatud.

«Füüsiliselt päris 90 minutit vastu ei pea, aga see on lähinädalate küsimus. Sain üldiselt hästi hakkama. Taktikaliselt mõtlesid treenerid ideaalse plaani välja. Poolaja lõpus olid nad närvilised juba. Aga meie jaoks on standardolukorrad peavalu. Tuleb Florale au anda – nad ei mänginud väga hästi, aga võtsid ikkagi oma ära,» võttis Frolov mängu kokku.

Kuid mis tunne on endise Flora mängijana vanade sõprade vastu mängida? «Tunne on väga hea. Elu läheb edasi ja ega heade sõprade vastu on ikka tore mängida,» vastas Frolov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles