Ajakiri: Ronaldo ostis end vägistamissüüdistusest vabaks (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: CHRISTOF STACHE/AFP

Saksamaa uuriv ajakiri Der Spiegel väidab, et Portugali ja Madridi Reali staarmängija Cristiano Ronaldo vägistas 2009. aastal Las Vegase hotellitoas naise ning maksis talle hiljem asja kinnimätsimiseks 375 000 dollarit.

Väidetavalt allkirjastati leping, mille kohaselt ei tohtivat naine sellest mitte kunagi avalikkuse ees rääkida ning tal tuli kõik süüdistused tagasi võtta. Kokkuleppedokumendile andis ajakirja sõnul allkirja Ronaldo advokaat Osório de Castro, kes aga polnud nõus juhtumit väljaandele kommenteerima.

Der Spiegel võttis ühendust Ronaldo teise advokaadi Johannes Keileriga, kes lükkas aga süüdistused ümber. «Kõik teie süüdistused, mida te küsimuste abil väljendate, lükatakse tagasi. Samuti reageerime kõigi valesüüdistuste peale, mis kahjustavad kliendi õigusi,» oli advokaadi vastus.

Ronaldo on ka enne vägistamisskandaali sattunud. 2005. aastal, mil Ronaldo mängis Manchester Unitedi ridades, väitsid kaks naist, et jalgpallur vägistas neid koos sõbraga Londoni Sandersoni hotellis. Ühtegi tõendit aga ei leitud ning kuu aega hiljem võeti süüdistused tagasi.

Cristiano Ronaldo 2009. aastal Las Vegases

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles