Selgus põhjus, miks Mercedese vormel-1 tiim loobus Michael Schumacheri toetamisest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacherit toetav kiri MErcedese vormel-1 masinal. Sel hooajal nimetatud kirja sealt enam ei leia.
Michael Schumacherit toetav kiri MErcedese vormel-1 masinal. Sel hooajal nimetatud kirja sealt enam ei leia. Foto: HZ/PIXATHLON/SIPA/HZ/PIXATHLON/SIPA/Scanpix

Mercedese vormel-1 meeskonna tänavuse hooaja masinalt ei leia enam kirja #KeepFightingMichael ja see on ärritanud seitsmekordse maailmameistri fänne. Nüüd toodi aga olukorda selgust.

Aastatel 2010 kuni 2012 Mercedese vormel-1 meeskonnas sõitnud Schumacher sattus 2013. aastal ränka suusaõnnetusse ja seejärel on tema seisukorda varjutanud saladuseloor.

Saksamaa ajaleht Bunte kirjutab, et sakslase perekond palus ise Mercedese vormel-1 masinatelt nimetatud kirja eemaldada ja tegemist ei olnud tiimipoolse otsusega loobuda Schumacheri toetamisest.

Väidetavalt soovitakse nimetatud väljendit (#KeepFightingMichael) kasutada tulevikus teistel eesmärkidel ja seetõttu ei leia seda enam ka Mercedese vormelitelt.

Vaatamata Mercedese masinatel tehtud muudatusele jätkavad nad muudes valdkondades koostööd Schumacheri perekonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles