Võimas! Kontaveit jõudis ülitasavägise mängu järel Šveitsis finaali (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Aaron Favila/AP/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 99.) pidas Šveitsis Bielis toimuval 250 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril täna poolfinaalmängu valgevenelanna Aliaksandra Sasnovitšiga (WTA 108.). Kui avaseti võitis Kontaveit 6:4, siis teises oli Sasnovitš parem numbritega 6:4. Otsustavas kolmandas setis suutis numbritega 7:5 lõpuks võita Kontaveit, kes edenes sellega finaali. Ülitasavägine mäng kestis 2 tundi ja 23 minutit.

Bieli turniiri varasemates ringides alistas 21-aastane Eesti esinumber kunagise Briti esinumbri Heather Watsoni (WTA 110.) ja venelanna Jevgenia Rodina (WTA 78.).

WTA turniiri poolfinaalis on Kontaveit mänginud varemgi: eelmisel aastal alistus ta sama taseme turniiril Hiinas Lesia Tsurenkole 4:6, 2:6 ja Mehhikos Kirsten Flipkensile 6:7(6), 4:6.

Kontaveit ja Sasnovitš on omavahel varasemalt mänginud neljal korral ja kolmel juhul on peale jäänud eestlanna. Kontaveiti ja Sasnovitši poolfinaal algab Eesti aja järgi kell 15.00. Matš peetakse turniiri peaväljakul.

Teises poolfinaalis kohtuvad omavahel Tšehhi tennisistid Barbora Strycova (WTA 18.) ning Marketa Vondrousova (WTA 233.).  

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles