Kivisild ja Klettenberg jahivad Varssavis pääsu MK-finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Kivisild ja Cinnamon
Tiit Kivisild ja Cinnamon Foto: Erakogu

Käesoleva nädala reedest pühapäevani toimub Poola pealinnas Varssavis ratsutamise takistussõidu Kesk-Euroopa liiga maailmakarika finaal, kus suurimad võimalused Leipzigis toimuvale lõppvõistlusele jõuda on meie sportlastest jõuda Tiit Kivisillal ja Gunnar Klettenbergil.

Kivisild, kes hetkel hoiab MK punktiarvestuses teist kohta, osaleb Varssavi võistlustel hobustega Cinnamon, Torrero ja Camelot. Kivisild loodab, et vigastusest paranenud Torrero on võimeline teda aitama laupäevases MK sõidus. Reedel ja pühapäeval plaanib sportlane MK arvestuses startida viimaste aastate põhihobusel Cinnamon.

Hetkel liigas neljandal positsioonil olev Klettenberg võtab Varssavisse kaasa hobused Ulrike R, Bingo ja Agadez. Just nende hobustega osales Klettenberg möödunud nädalavahetusel edukalt ka Saksamaal toimunud rahvusvahelistel võistlusel.

Mõlemad sportlased plaanivad kvalifitseerumise korral osaleda 29. aprillist 1. maini Saksamaal Lepizigis toimuvas MK-finaalis.

Lisaks Kivisillale ja Klettenbergile osalevad Varssavis Urmas Raag hobustel Poncorde, Laguna ja Axel, Rein Pill hobusega Calina ning Hanno Ellermann hobustega Lonesome Diams Hogue ja Zidane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles