Šarapova: teised tennisistid peaksid lõpetama minu kritiseerimise

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

Peagi taas võistluskarussellile naasev Venemaa tennisist Maria Šarapova teatas, et nüüd on viimane aeg teistel mängijatel lõpetada tema kritiseerimine.

Šarapova jäi 2016. aasta Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel vahele meldooniumi tarvitamisega ning lõpuks määrati talle 15 kuu pikkune võistluskeelt, kirjutab Le Parisien.

Kuna Šarapova on tennisemaailmas jätkuvalt kuum nimi, siis on turniiride korraldajad andnud teada, et nad on valmis jagama venelannale vabapääsmeid. Näiteks Andy Murray, Angelique Kerber ja Caroline Wozniacki on avaldanud avalikku pahameelt sündmuste sellise käigu üle.

«Ma olen oma karistuse ära kandnud. Miks minu vastu edasi võidelda? Kas on veel mingi põhjus, miks mind tuleks karistada? Ma ei näe ühtegi põhjust,» pahandas omakorda Šarapova.

«Kui kogu teema oli veel uus, siis oli kõigil õigus arvustada. Nüüd on minu juhtum käinud läbi ka spordikohtust ning nüüd ma ütlen stopp. Kui teised mängijad jätkavad minu kritiseerimist, siis see ei ole korrektne,» teatas venelanna.

Šarapovale määrati esialgu 2 aasta pikkune võistluskeeld, kuid spordikohus lühendas seda 15 kuu peale.

29-aastane venelanna on karjääri jooksul võitnud 5 suure slämmi turniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles