Kullamäe vastaste hullu avaveerandi kohta: oli selge, et see pidu igavesti ei kesta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe (keskel) oma hoolealuseid juhendamas.
Gert Kullamäe (keskel) oma hoolealuseid juhendamas. Foto: Sander Ilvest

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond alistas täna veerandfinaalseeria teises mängus 94:68 TLÜ/Kalevi. Tartlaste peatreener Gert Kullamäe ütles kohtumise järel, et kohtumise algus oli raske, aga lõpuks võeti siiski oma.

«Alguses läksid vastased ikka päris hulluks – kõik, mis teele pandi, ka sisse läks. Ei olnudki oma meestele midagi ette heita, lahendused olid õiged, aga sellise viskamise vastu on raske midagi teha. Selge oli aga see, et see pidu igavesti ei kesta, jätkasime omal rajal ja see ka edu tõi,» rääkis Kullamäe, kelle hoolealused kaotasid avaveerandi 16:27, kuid said poolajaks 46:40 ette.

«Ma arvan, et tegime täna kindlasti parema esituse kui esimeses mängus. Valetaksin, kui ütleksin, et me ei taha seeriat järgmisel nädalal kodus lõpetada, aga võtame üks mäng korraga. Ei või ju teada, mis need hullud viskajad järgmine kord korraldavad!» võttis Kullamäe mängu kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles