Messi tõi Barcelonale kolm punkti ja kullavõimalus jäi alles

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Hispaania jalgpalli meistriliigas olid eile õhtul võidukad tabeli kaks esimest Madridi Real ja Barcelona.

Real alistas võõrsil Gijoni 3:2. Madridi klubile tõi kolm tähtsat punkti Isco tabamus 90. minutil, kes oli täpne ka 17. minutil. Lisaks skooris Reali poolelt 59. minutil Alvaro Morata.

Barcelona oli kodus samuti 3:2 üle Real Sociedadist, kusjuures kõik kohtumise väravad löödi esimesel poolajal. Barcelona liider Lionel Messi tegi skoori 17. ja 37. minutil, lisaks andis ta 44. minutil väravasöödu Alcacer Pacole. 42. minutil sai Barcelona kaitsja Samuel Umititi hakkama omaväravaga ja teise Real Sociedadi tabamuse eest hoolitses 45. minutil Xabi Prieto.

Realil on tabeliliidrina koos 75 punkti, Barcelonal on punkte 72. Reali kasuks mängib ka fakt, et neil on pidada jäänud seitse kohtumist, Barcelonal kuus. Nädala pärast kohtutakse Madridis El Clasico raames omavahel. Kolmandal kohal on Madridi Atletico 65 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles