Põlve vigastanud Klavan jääb Liverpooli tänasest kohtumisest eemale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp juhendamas Ragnar Klavanit.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp juhendamas Ragnar Klavanit. Foto: ANDREW YATES/REUTERS/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool kohtub Inglismaa meistriliigas kell 15.30 võõrsil West Bromwich Albioniga. Viimastes mängudes Liverpooli algkoosseisus olnud Klavan jäi sedapuhku välja isegi Liverpooli varumeeste seast. Klubi teatas oma Twitteri kontol, et Klavanit vaevab põlvevigastus.

Liverpooli meedia pole Klavani viimase aja esitustega rahul olnud ja mitut puhku on eestlast peetud Liverpooli kaitse kõige nõrgemaks lüliks.

«Klavan oli (üle-eelmise nädala) kolmapäevases mängus Bournemouthiga hädas, kuid pääses Stoke City vastu siiski algkoosseisu. Eestlane ei suutnud aga oma mängu parandada. Ta oli süüdi avaväravas ning lähedal punasele kaardile. Ta ei suutnud meelerahu leida,» kirjutas portaal This Is Anfield pärast eelmisel laupäeval saadud rasket võitu Stoke City üle.

Meistrite liiga pääsme eest võitleval Liverpoolil on enne West Bromwichiga kohtumist 32 vooruga kogutud 63 punkti ja sellega ollakse neljandal kohal. Esikohal oleval Londoni Chelseal on punkte 75, teisel positsioonil oleval Tottenhamil 71 ja kohe Liverpooli ees on Manchester City 64 silmaga. Tagant ohustab Liverpooli eelkõige 57 punkti peal olev Manchester United, kellel on Liverpoolist kaks mängu vähem peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles