Kanguri ja Varese napp võit hoidis play-off'i lootuse elus

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (paremal) Varese särgis.
Kristjan Kangur (paremal) Varese särgis. Foto: LaPresse/Massimo Paolone/LaPresse/Scanpix

Eesti korvpallikoondislase Kristjan Kanguri ning tema koduklubi Varese teenisid Itaalia korvpalli kõrgliigas nädalavahetusel napi 83:80 võidu Trentino Dolomiti Energia meeskonna üle, tänu millele säilitati ka võimalus sel hooajal play-off’i pääseda.

Varese kaotas koduväljakul poolaja 36:46, kuid suutis kohtumise lõpuminutitel tasavägisest lahingust võitjana väljuda. Kangu veetis platsil 15 minutit, mille jooksul tõi kolm punkti ning võttis neli lauapalli. Varese resultatiivseimana viskas Dominique Johnson 19 punkti.

Liigatabelis asub Varese 16 meeskonna seas 12 võidu ning 15 kaotusega 12. kohal, Trentino paikneb 15 võidu ning 12 kaotusega kuuendal positsioonil. Kolm vooru enne põhihooaja lõppu asub viimasel play-off’i viival ehk kaheksandal kohal 13 võitu kogunud Pistoia. Varesel tuleb põhihooajal veel vastamisi minna Veneetsia (2. koht), Torino (11. koht) ning Cremona (16. koht) meeskondadega.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles