Video: 0:2 kaotusseisu võiduks pööranud Peterburi SKA võitis taas Gagarini karika

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi SKA mängija Pavel Datsyuk (vasakul) ning meeskonna legendaarne kapten Ilja Kovaltšuk Gagarini karikaga.
Peterburi SKA mängija Pavel Datsyuk (vasakul) ning meeskonna legendaarne kapten Ilja Kovaltšuk Gagarini karikaga. Foto: Alexander Demianchuk/Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

Jäähokiliigas NHL võitis taas Gagarini karika Peterburi SKA, kellele see oli juba teiseks triumfiks viimase kolme aasta jooksul. Finaalseerias saadi mängudega 4:1 jagu Magnitogorski Metallurgi meeskonnast.

Pühapäeval toimunud finaalseeria viiendas mängus jäi SKA esmalt 0:2 kaotusseisu, kuid läks teise kolmandiku lõppuks 3:2 juhtima ning sai viimaks kirja 5:3 võidu.

Hooajal 2014/15 KHLis võidutsenud SKA on nüüd kahekordne meister. Sarnase saavutusega on liiga üheksa-aastase ajaloo jooksul veel silma paistnud Metallurg, Ak Bars ning Moskva Dünamo.

Tähelepanuväärse tõigana tasub mainida, et SKA 54-aastane peatreener Oleg Znarok on nüüd kõnealusel turniiril triumfeerinud kolmel korral, mida pole seni suutnud veel ükski loots. Praegu ka Venemaa koondise juhendajana töötava Znaroki kaks eelmist tiitlit pärinevad hooaegadest 2011/12 ning 2012/13, kui ta tegutses veel Moskva Dünamo eesotsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles