Cairoli näitas kodusel MM-etapil iseloomu, Leok 17.

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Cairoli.
Antonio Cairoli. Foto: Benjamin Manser/AP/Scanpix

Motokrossi MM-etapil Itaalias sai MXGP-klassis uskumatu võidu kodupubliku ees võistelnud itaallane Antonio Cairoli. Tanel Leok teenis kahe sõidu kokkuvõttes 17. koha punktid.

Karjääri 79. etapivõidu teeninud Cairoli näitas head minekut juba laupäevases kvalifikatsioonis, mille ta võitis. Samal lainel jätkus võistlus ka eile, kui ta finišeeris esikohal avasõidus. Talle järgnesid šveitslane Arnaud Tonus ning MM-sarja üldliider, sloveenlane Tim Gajser.

Teises võistlussõidus langes Cairoli aga pärast teist kurvi tagumiste meeste sekka, kui samal ajal kihutas eesotsas Gajser. Nii pidi itaallane lõpetama kõnealuse sõidu vähemalt teisel kohal, et kirja saada etapivõit. Ring-ringilt kerkis Cairoli esimestele aina lähemale ning suutiski lõpuks sõidu kodupubliku toel vajaliku teise kohaga lõpetada, teenides etapivõidu.

Leok sai esimeses sõidus kirja 16. ning teises 18. koha, lõpetades kokkuvõttes 17. positsioonil.

Üldkokkuvõttes juhib MM-sarja endiselt Gajser (201 punkti), Cairoli on 183 punktiga teine ning belglane Clement Desalle 151 silmaga kolmas. Leok asub 37 punktiga 18. real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles