Dortmundi väravavaht pärast pommirünnakut: kui silmad sulen, näen seda kõike uuesti

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia väravavaht Roman Bürki Meistrite liiga veerandfinaalkohtumises AS Monaco vastu, mille eel kandsid kõik mängijad pommirünnakus vigastada saanud Marc Bartra nimega särki.
Dortmundi Borussia väravavaht Roman Bürki Meistrite liiga veerandfinaalkohtumises AS Monaco vastu, mille eel kandsid kõik mängijad pommirünnakus vigastada saanud Marc Bartra nimega särki. Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS/Scanpix

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi väravavahi Roman Bürki sõnul kannatab ta siiani uneprobleemide käes pärast seda, kui eelmisel teisipäeval nende meeskonna bussi kõrval plahvatas enne Meistrite liiga kohtumist AS Monacoga kolm pommi.

Juhtumi tagajärjel sai bussis olnud inimestest ainsana vigastada Borussia kaitsemängija Marc Bartra, kellele tehti samal päeval operatsioon, millest 26-aastane hispaanlane juba taastub. Bartra kõrval bussis istunud Bürki rääkis Šveitsi väjaandele Der Bund, et ta ei saa siiani magada. «Mul on siiani uneprobleemid… Kõige hullem, et see probleem painab mind kogu öö. Kui ma ärkan, siis tunnen rõõmu, et olen enda voodis,» kirjeldas Bürki.

«Kui ma olen silmad kinni pannud, siis näen kõike seda uuesti,» tunnistas 26-aastane šveitslane. «Minu jaoks oli väga halb variant, et pidime mängima kohe järgmisel päeval pärast pommirünnakut, ma ei suutnud keskenduda. Kui me oleks saanud valida, siis poleks meist keegi seda kohtumist järgmisel päeval mänginud,» rääkis Bürki Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumisest AS Monacoga, mis kaotati 2:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles