Raadiku ja Keele koduklubi lahutab pronksmedalist otsustav kohtumine

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik mängis mullu veel Pärnu Võrkpalliklubi särgis, kuid tänavu pallib mees Soome meistriliigas.
Andrus Raadik mängis mullu veel Pärnu Võrkpalliklubi särgis, kuid tänavu pallib mees Soome meistriliigas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Soome võrkpalli meistrivõistluste pronksikarva medaliomanik selgub homme. Siis kohtuvad Pielavesi Sampo ja Rovaniemi Team Lakkapää kolmandat korda. Esimese mängu võitis Lakkapää võõrsil 3:2, teise Andrus Raadiku ja Martti Keele koduklubi Sampo eile samuti võõrsil 3:1 (-21, 23, 22, 30). 

Sampo liidri Raadiku kasutegur rünnakul oli tavapärasest väiksem: 10 punkti rünnakul (32%), kaks blokis, üks serviäss. Sidemängija suunas suurima osa söötudest Eetu Häyrinenile, kes sai suurepärasel hakkama – temalt 28 punkti. Keel sekkus võitjate poolel väljakule igas geimis, kuid punktiarvet eestlane ei avanud. Lakkapää edukaim oli 31 punktiga rootslane Fredric Gustavsson, vahendab volley.ee.              

Otsustav kolmas vastasseis on kavas teisipäeval Sampo kodusaalis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles