Tähtede mängu algkoosseisu mahtus enim Rocki mängijaid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki tagamängija Rain Veideman (palliga).
Tartu Rocki tagamängija Rain Veideman (palliga). Foto: Margus Ansu / Postimees

Teisipäeval lõppes Eesti Korvpalliliidu Facebooki lehel korvpalli meistriliiga tähtede mängu algviisiklaste valimine ning rahvahääletuse tulemusena pääses esiviisikusse enim Tartu Rocki mängijaid.

Fännide häälte tulemusena pääsesid Ida koondise algviisikusse Rocki tagamängijad Rain Veidemann ja Sten-Timmu Sokk, Valga/CKE Inkasso äärmängija Anthony Brown ja Rocki ääremängija Timo Eichfuss ning Rocki keskmängija Callistus Eziukwu.

Lääne võistkonna koosseisus jooksevad avaviisikus platsile Piimameister Otto/Rapla noored tagamängijad Rannar Raap ja Rait-Riivo Laane, TTÜ/Kalevi ründaja Bambale Osby ja Kalev/Cramo ääremängija Rait Keerles ning Kalev/Cramo tsenter Michael Dunigan

Mängu formaat on seekord Ida vs Lääs. Lääne võistkonna moodustavad Tallinn, Rapla ja Pärnu. Ida võistkonda kuuluvad mängijad Tartust, Rakverest, Valgast ja Võrust.

Tähtede mängu treenerid on seekord Rait Käbin ja Andres Sõber. Lääne võistkonna peatreener on Käbin (KK Pärnu), tema abitreener on Indrek Ruut (Piimameister Otto/Rapla). Ida võistkonda juhendavad peatreenerina Andres Sõber (Rakvere Tarvas) ning abitreenerina Gert Kullamäe (Rock).

Treenerite valikuna pääsesid Ida meeskonda Martin Dorbek (Rakvere Tarvas), Matt Hall (Rakvere Tarvas), Curtis Allen (Võru KK), Ivars Timermanis (Rakvere Tarvas) ja Viljar Veski (Rakvere Tarvas) ning Lääne meeskonda Marko Riis (Kalev/Cramo), Heigo Erm (Piimameister Otto/Rapla), Toomas Raadik (KK Pärnu), Martin Paasoja (KK Pärnu) ja Andrew Arnold (TTÜ/Kalev II).

Tähtede mäng peetakse Raplas. Mäng toimub 27. märtsil kell 17:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles