Kogemata oma 3-aastase tütre tapnud ameerika jalgpallur pääseb süüdistustest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Todd Heap.
Todd Heap. Foto: Matt York/AP/Scanpix

Eelmisel nädalal tulid USAst kurvad uudised, kui endine ameerika jalgpalliliiga NFLi mängumees Todd Heap sõitis oma kodu ees oleval sissesõiduteel autoga otsa oma 3-aastasele tütrele. Praeguseks on võimuesindajad andnud teada, et Heap ei eksinud antud olukorras ühegi reegli vastu ja tegemist oli õnnetusjuhtumiga.

Heapi kodupaiga Mesa politseijaoskonna uurija Steve Berry sõnul jätkub juhtumi uurimine, kuid seni ei viita miski kahtlastele asjaoludele, kirjutab CBS News.

Heapi tütar toimetati õnnetuse järel koheselt haiglasse, kuid seal ei õnnestunud tema elu enam siiski päästa. USA meedia üritas nädalavahetusel kommentaari saada ka Heapilt endalt, kuid endine sportlane jäi neile tabamatuks.

37-aastane Heap mängis NFLis 12 hooaega ja lõpetas profikarjääri 2012. aastal.

Laste turvalisuse eest võitlev organisatsioon KidsandCars (Lapsed ja autod) andis teada, et kahe viimase kümnendi jooksul on sarnastes õnnetustes surma saanud üle 800 lapse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles