Joshua avaldas oma täpse toitumisprogrammi, mille abil ta loodab Klitško seljatada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua.
Anthony Joshua. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Järgmisel laupäeval Anthony Joshua ja Vladimir Klitško vahel Wembley staadionil peetav poksi üliraskekaalu tiitlimatš IBFi, WBA ja IBO meistrivöödele pakub aina enam kõneainet ja duelli eel tullakse päevavalgele pidevalt uute ja üllatavate faktidega.

Joshuat toitumise alal aitav spetsialist Mark Ellison rääkis Suurbritannia meediale, et Joshua on matšiks treeninud nagu keskkaallane, kuid toitunud tõelise tšempioni kombel. 27-aastane britt tarvitab päevas 5000 kilokalorit.

«Ma ei ole varem kohanud ühtegi üliraskekaallast, kes sarnaneks talle. Ta on uskumatult sihvakas ja atleetlik ning võimeline kohanema igasuguse treeninguga,» teatas Ellison. «Ta on uskumatult pühendunud. Ta pöörab palju tähelepanu detailidele.»

«Minu eesmärgiks on jälgida, et ta sööks piisavalt. Ta tarbib palju kaloreid vedelal kujul. Need on lisakalorid, mis me peame tema dieedi sisse mahutama,» lisas ta.

Joshua hommikusöök

- kaks viilu täisteraleiba, viis muna, puuvili ja kreeka jogurt

Joshua lõunasöök

- salat, kartulid ning suur kogus tuunikala või lõhet

Joshua õhtusöök

- kana, valge riis, pool avokaadot, hummus, juurviljad

Kui Joshua hommiku- ja lõunasöök sisaldavad mõlemad umbes 1000 kilokalorit, siis õhtusöök aga ligikaudu 2500 kilokalorit.

Kõige rängematel treeningpäevadel harjutab Joshua koguni kaheksa tundi.

Joshua on senise profikarjääri jooksul pidanud 18 matši ja need ka võitnud. Seejuures on Joshua võitnud kõik matšid nokaudiga ja kõige kauem on ta ringis veetnud ainult seitse raundi.

Klitškol on profina koos 64 võitu, 53 nokauti ja 4 kaotust.

Never underestimate the power of good nutrition! @eq_nutrition

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles