Jõhker video: jalgpallifänn tapeti tribüünil sama klubi poolehoidjate poolt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emanuel Balbo on visatud üle tribüüni ääre alla.
Emanuel Balbo on visatud üle tribüüni ääre alla. Foto: Alvaro Martin Corral/AP/Scanpix

Argentina jalgpallimeistrivõistluste esiliiga kohtumises Belgrano ja Cordoba vahel tapeti Belgrano klubi poolehoidja Emanuel Balbo kohtumise ajal tribüünil sama võistkonna poolehoidjate poolt.

22-aastane Balbo sattus mitme mehe rünnaku alla ja kukkus seejärel tribüünilt alla. Reutersi teatel kukkus Balbo pea peale ning suri esmaspäeval haiglas.

Väljaande TyC Sports teatel on neli kahtlusalust juba vahistatud. Rünnaku algatajaks peetakse kohalikku kurikaela Oscar Gomezt, keda politsei veel otsib. Vahistamisel ootab teda kuni 34 aasta pikkune vanglakaristus.

Hukkunud noormehe isa Rauli sõnul hukkus tema vanem poeg neli aastat tagasi toimunud rünnaku tulemusena. Balbo vend tapeti eelpool mainitud Gomeze poolt tänaval toimunud tulistamise käigus. Nüüdne tüli Balbo ja Gomeze vahel tekkis, kui esimene süüdistas teist oma venna tapmises.

Jalgpallihuligaanide vahel aset leidev vägivald on Argentinas suureks probleemiks ning kohalike võimuesindajate teatel on alates 1922. aastast niimoodi hukka saanud juba 317 inimest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles