Video: Cavaliersi supertrio vedas meeskonna teise järjestikuse võiduni

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveland Cavaliersi tagamängija Kyrie Irving (palliga) kerkis meeskonna suurimaks punktitoojaks.
Cleveland Cavaliersi tagamängija Kyrie Irving (palliga) kerkis meeskonna suurimaks punktitoojaks. Foto: Tony Dejak/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA asusid play-off'i avaringis seeriat 2:0 juhtima nii Cleveland Cavaliers kui ka San Antonio Spurs, alistades teises mängus vastavalt Indiana Pacersi ja Memphis Grizzliesi.

Clevelandi vedas 117:111 võiduni nende supertähtede kolmik, visates kolme peale enam kui kolmveerandi meeskonna punktidest. Kyrie Irvingi arvele kanti 37 punkti, Kevin Love lisas 27 punkti ja 11 lauapalli ning LeBron James 25 punkti, 10 lauapalli ja seitse korvisöötu. Indianale tõi Paul George 32 punkti, võttis kaheksa lauapalli ja andis seitse korvisöötu, Jeff Teague viskas 23 punkti.

San Antonio võitis kodus Memphise vastu juba avapoolaja 19 punktiga ega lasknud külalistel kordagi ohtlikuks saada. Kõik 19 teenitud vabaviset tabanud Kawhi Leonard hiilgas 37 punkti ja 11 lauapalliga, Tony Parker lisas 15 punkti. Grizzliesi parim oli 24 punkti ja kaheksa korvisööduga Mike Conley, Zach Randolph viskas 18 punkti ja võttis kümme lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles