Noarünnakust taastuv Kvitova püüab naasta juba Prantsusmaa lahtistel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova langes kodus noarünnaku ohvriks.
Petra Kvitova langes kodus noarünnaku ohvriks. Foto: AP/Scanpix

Detsembris oma kodus ootamatu noarünnaku ohvriks langenud tšehhitar Petra Kvitova teatas, et on paranenud oodatust kiiremini ja kavatseb end üles anda pisut enam kui kuu pärast algavatel Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel.

Kvitova Prostejovis asuvasse kodusse tungis detsembris noaga mees ja pussitas tšehhitari, vigastades tema vasaku käe kõõluseid ja närve. Kuna Kvitova on vasakukäeline, hinnati tema vigastuspausi pikkuseks esialgu vähemalt pool aastat, ent kahekordne Wimbledoni võitja kavatseb end Prantsusmaa lahtistele kirja panna.

«Leiate mu nime Roland Garros’ osalejate seast, sest ülesandmistähtaja saabudes muutus mu paranemisprotsess aina kiiremaks. Tahan anda endale võimaluse ühel oma lemmikturniiril osaleda, olgu see võimalus kui tahes väike,» kirjutas Kvitova Instagramis. «Paraku ei tähenda see veel, et oleksin kindlasti valmis Pariisis mängima, kuid teen kõik endast sõltuva ja püüan säilitada positiivset hoiakut.»

Prantsusmaa lahtised algavad 28. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles