Panathinaikos sai võõrsil Barcelona üle magusa võidu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ateena Panathinaikose mängumees Dimitris Diamantidis (viskel). Teda üritab takistada Barcelona mängumees Boniface Ndong.
Ateena Panathinaikose mängumees Dimitris Diamantidis (viskel). Teda üritab takistada Barcelona mängumees Boniface Ndong. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas jätkati veerandfinaalidega ning kahe vooru järel on kõigis neljas paaris seis viigis 1:1.

Avamatšis põnevuslahingu pidanud Barcelona ja Ateena Panathinaikos selgitasid võitja taas viimastel minutitel ning seekord teenis 75:71 võidu Panathinaikos.

Barcelonal oli kohtumise lõpus võimalus mäng enda kasuks keerata, kuid 71:73 kaotusseisus ei tabanud tagamängija Jaka Lakovici kaugvise ning seejärel vormistas lõppseisu Mike Batiste korv.

Võitjate kasuks viskasid Romain Sato 18 ja Dimitris Diamantidis 17 punkti. Juan Carlos Navarro tõi Barcelonale 19 silma.

Tel Avivi Maccabi alistas võõrsil 83:81 Caja Laborali ning viigistas seeria seisu 1:1-le. Võitjatele tõid Sofoklis Schortsanitis 22 ja David Blu 18 punkti. Caja Laborali resultatiivseimad olid Esteban Batista ja Fernando San Emeterio 17 silmaga.

Valencia alistas samuti võõral väljakul 81:75 Madridi Reali. Ka selles seerias on nüüd seis 1:1. Võitjatele tõi Omar Cook 20 ja kaotajatele Sergio Llull 18 punkti.

Seeria suutis 1:1 viigiseisu mängida ka Siena Montepaschi. Avakohtumise 41:89 kaotanud Siena alistas võõral väljakul 82:65 Pireuse Olympiacose. Võitjatele tõid Malik Hairston 19 ja Rimantas Kaukenas 14 punkti. Olympiacose edukaim oli Loukas Mavrokefalides 16 silmaga.

Veerandfinaalseeriad mängitakse kolme võiduni. Järgmised kohtumised peetakse 29. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles