Real pani lisaajal Bayerni korralikult paika ja jõudis poolfinaali, Leicester ei suutnud imega hakkama saada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo, kes lõi Bayernile kübaratriki
Cristiano Ronaldo, kes lõi Bayernile kübaratriki Foto: SUSANA VERA/Scanpix

Jalgpalli Euroopa Meistrite liigas selgusid täna kaks esimest poolfinalisti, kui vastamisi olid Leicester City ja Madridi Atletico ning Madridi Real ja Müncheni Bayern. Kaks viimast pakkusid tõelise põnevuslahingu, kui normaalaja järel oli Bayern ees 2:1 ning kahe mängu kokkuvõttes oli seis 3:3 viigis. Lisaajal pidi Arturo Vidali punase kaardi tõttu vähemuses mänginud Bayern tunnistama kindlalt Reali paremust ning Madridi meeskond võitis kohtumise 4:2 ja jõudis poolfinaali üldseisuga 6:3.

Teises mängus tegid Leicester ja Atletico täna 1:1 viigi, kuid kuna avamängu võitis Madridi meeskond, pääses kokkuvõttes skooriga 2:1 poolfinaali Atletico.

Tänased veerandfinaalid:

Real - Bayern 4:2 (Ronaldo 76., 105., 110, Asensio 112; Lewandowski 53 (pen), Ramos 78. (ov)

Leicester - Atletico 1:1 (Vardy 61.; Saul Niguez 26.)

Enne mänge:

Madridi Real - Müncheni Bayern (avamäng 2:1)

Real tuleb korduskohtumisele kindlas eduseisus, sest võõrsil suutis Cristiano Ronaldo lüüa Bayernile kaks väravat. Samas on Realil täna mitu puudujat - vigastatud on nii Gareth Bale, Raphael Varane kui ka Pepe. Bayernit saab seevastu aidata Robert Lewandowski, kes on sel hooajal löönud kõikides sarjades 40 mänguga 38 väravat. Avamängus oli Lewandowski vigastatud, samuti vajutas Bayerni võimalustele pitseri Javi Martinezi punane kaart 61. minutil.

Leicester City - Madridi Atletico (avamäng 0:1)

Leicester peab jälle tegema imet ning seekord on ülesanne veel raskem kui eelmises ringis Sevilla vastu. Toona oli inglastel Hispaaniast kaasa võtta võõrsil löödud värav, seekord tähendaks Atletico üksainuski tabamus aga juba seda, et Leicester vajab kolme väravat. Kaartide tõttu jääb mängust eemale põhikeskkaitsja Robert Huth ning tema tavapärane kaitsepartner Wes Morgan vaevleb vigastuse küüsis, mis teeb kodumeeskonna seisu veel raskemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles