Käsipalli otsepilt: Viljandi alistas veerandfinaalseeria avamängus Tallase

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna alustasid käsipalli meistriliigas veerandfinaalseeriat Viljandi ja Tallas. Kodus mänginud Viljandi alistas külalised 28:25 (11:11). Võitjate poolt viskas 12 väravat Kristo Voika, Tallase poolt vastas seitse tabamusega Enrico Anton.

Enne mängu:

Mullune finalist Viljandi HC leppis tänavu põhiturniiril neljanda kohaga, mis tähendab, et veerandfinaalseerias tuleb kohtuda HC Tallasega ja võimaliku edu korral juba poolfinaalis mulluse tiitlivõitja Põlva Servitiga.

Viljandil oleks olnud võimalik põhiturniiri neljandat kohta vältida, kui viimases voorus poleks saadud kaotust Viimsi/Tööriistamarketilt. «Ega me selles mängus otseselt kehvad ei olnud. Realiseerimine oli lihtsalt väga vilets. Eksisime palju lubamatult lihtsates olukordades,» meenutas Viljandi peatreener Marko Koks möödunud nädalal peetud kohtumist.

Tallase vastu on Viljandi sel hooajal teeninud neli võitu, millest kolm on saadud viieväravalise ülekaaluga. «Kaotushirmu meil tegelikult neis mängudes tekkinud pole. Samas on hooaeg olnud nii pikk, et eelmisi kohtumisi ei maksa väga meenutada,» sõnas Koks ja avaldas lootust, et saab veerandfinaali avavaatuseks kokku parima võimaliku koosseisu.

Meistriliiga debütandi Tallase peatreener Jüri Lepp sõnas, et põhiturniiri viies koht tähendab tema jaoks hooaja eesmärkide täitmist. «Aga kuna me oleme hästi treeninud, siis miks mitte edasi mängida. Viljandi on senistes mängudes ikka kindlalt parem olnud, aga teatud momentidel oleme neil suutnud natuke elu raskemaks ka teha,» rääkis Lepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles