Jalgpalliliit: säästke aega ja ostke piletid eelmüügist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis
Eesti jalgpallikoondis Foto: Priit Simson

Eesti Jalgpalli Liit soovitab kõigil, kes planeerivad külastada täna õhtul kell 19.00 Lilleküla staadionil toimuvat Eesti - Uruguay sõpruskohtumist, soetada pilet eelmüügist, et säästa enda ja teiste aega.

«Viimasel hetkel on palju piletisoovijaid ja inimestel on mõistlik enda aega säästa ja pääse juba päeva jooksul Piletilevist soetada. Seda saab teha ka internetikeskkonnas,» märkis EJLi peasekretär Tõnu Sirel.

Kohtumisele on oodata ligi 7000 inimest, mistõttu tuleb staadionile tulles varuda aega ja tasub kohal olla juba varakult. Staadionile sisenedes on vaja läbida turvakontroll. Staadionil on toitluspunktid, müügil on suupisted, joogid ja erinevat sorti fänniatribuutika ning ametlik mängukava. Tasumine nende toodete eest toimub staadionil vaid sularahas.

Liiklusummikute vältimiseks on publikul soovitatav tulla Lilleküla staadionile ühistranspordiga. Staadioni juures on võimalik autot parkida vaid erilubadega.

Mängu vaatama tulles ei tohi kaasa võtta endale ja teistele ohtlikke esemeid, suuremad kotid on soovitav koju jätta, sest nende kontroll viidab palju aega. Oma söök ja jook tuleb samuti koju jätta. Staadionile võib kaasa võtta fotoaparaadi, välja arvatud suured profikaamerad (suur objektiiv, fotokott).

Kõigil pealtvaatajatel palutakse vaadata oma piletile kirjutatud infot selle kohta, millisest trepist konkreetse piletiga sisse pääseb. Sisenemine toimub ainult piletil märgitud trepist.

Seoses tänase küüditamisohvrite mäletuspäevaga toimub enne Eesti – Uruguay kohtumist mälestusseisak, millega meenutatakse ka sel nädalal meie hulgast lahkunud olümpiavõitjat Viljar Loori.

Mängueelseks kätlejaks on Vello Salo, Eesti hümni esitab Vanemuise teatri ooperisolist Jaan Willem Sibul.

Eesti Jalgpalli Liit soovib kõigile meeldivaid vutielamusi ning rõhutab, et kõik eelpool mainitu on pealtvaatajate ja mängu parema korraldamise huvides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles