Inglismaa jalgpallihiiud jahivad Napoli meeskonna staari

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dries Mertens (paremal).
Dries Mertens (paremal). Foto: ANDREAS SOLARO/Scanpix

Mitmed Premier League'i jalgpalliklubid eesotsas Manchester Unitedi ja Tottenham Hotspuriga loodavad sel suvel meelitada enda ridadesse Napoli staarmängija Dries Mertensi.

Kiirete jalgade poolest tuntud Mertens on meeskonnakaaslase Arkadiusz Miliku vigastuse tõttu pidanud tänavusel hooajal mängima tipuründaja positsioonil, millega on ta suurepäraselt hakkama saanud. 28-aastane ründemees on tõusnud oma karjääri tippvormi: Itaalia kõrgliigas on tema viimasest puutest sündinud koguni 21 väravat ning Meistrite liigas viis tabamust, kirjutas Soccernet.ee.

Novembrikuus Eesti koondise vastu kahe väravaga hiilanud belglase leping Serie A meeskonnaga lõppeb järgmise hooaja järel ning see on tagajalgadele ajanud Premier League'i tippsatsid, kes oma suurte rahapatakatega põnevaid üleminekujutte üles külvavad.

Napoli praegune peatreener Maurizio Sarri ei ole oma talismani müümisest absoluutselt huvitatud ning tema sõnul on klubi valmis mängijale pakkuma märkimisväärset palgakõrgendust, mis peaks potentsiaalsed kosilased eemale peletama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles