Järelvaadatav: Pärnu asus pronksiseeriat taas juhtima

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallimeistrivõistluste pronksiseeria kolmandas kohtumises alistas Pärnu Võrkpalliklubi koduväljakul 3:0 (25:22, 25:23, 25:16) Rakvere Võrkpalliklubi. Pärnu asus kolme võiduni mängitavat seeriat nüüd mängudega 2:1 juhtima.

Seeria avakohtumise oli Pärnu võitnud kindlalt 3:0, kuid teises oli omakorda skooriga 3:2 parem Rakvere.

Seeria neljas kohtumine peetakse 22. aprillil Rakveres. Kui vaja läheb ka viiendat mängu, siis see toimub tas Pärnus.

Enne mängu:

Kui avamängu võitis Pärnu kodus 3:0 (14, 20, 21), siis teises kohtumises oli oma kodusaalis 3:2 (-22, 19, 20, -25, 9) parem Rakvere. Eriti võimsas hoos oli diagonaalründaja Siim Põlluäär, kes lõi üheksast tõstest punktiks kuus ja lisas kaks ässpallingut. Terve mängu peale tuli temalt 22 punkti, Kevin Saar lisas 17, Kaupo Kivisild 12, Tanel Uusküla 10 ja nelja blokipunktiga sulustamiskuningaks kerkinud sidemängija Artis Caics kaheksa punkti.

Pärnu poolel ei teinud teises mängus kaasa Hindrek Pulk, Tamar Nassar ja viimases poolfinaalmängus Selver Tallinnaga põlvele liiga teinud Taavet Leppik. Pärnu poolel oli kõige tulemuslikum Edvarts Buivids, kes tõi 24 punkti, ent sai efektiivsusnäitajaks vaid +4. Lätlane tegi viis serviviga, lõi sama palju Rakvere blokki ja eksis kaheksal korral rünnakul ise. Aleksandrs Kudrjašovs ja Toms Švans lisasid 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles