Pettunud Räikkönen: kõik võtab mul liiga kaua aega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse/Scanpix

Ferrari vormel-1 meeskonna soomlasest piloot Kimi Räikkönen tunnistas, et tal võtab käesoleva hooaja masinaga harjumine liiga kaua aega.

37-aastane Räikkönen püsis eelmise hooaja teises pooles hästi tiimikaaslase Sebastian Vetteli tempos, kuid sel aastal jääb soomlane tiimikaaslasele selgelt alla, kirjutab Autosport.

Kolme etapi järel hoiab Vettel 68 punktiga üldarvestuses esikohta ning sakslane on kolmest etapist võitnud kaks. Räikkönen on 34 silmaga 4. positsioonil, seejuures ei ole ta kordagi veel poodiumile jõudnud.

«Ausalt öeldes võtab (uue vormeliga) kohanemine liiga kaua aega,» teatas Räikkönen. «Pidime asjad kiiresti klappima saama, kuid ilmselgelt ei ole see juhtunud.»

«Kõige selle taga on palju põhjuseid. Loomulikult ei aidanud asjale kaasa ka Hiina etapi esimese vabatreeningu ära jäämine,» lisas ta veel. «Kui vormeliga on probleeme, siis on vaja neid rajal lahendada.»

Samas tunnistas soomlane, et tegelikult tundub nende vormel praegu päris hea ja suudetud on teha õigeid asju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles