Eesti sulgpallurid parandasid EMi eel maailma edetabeli kohti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helina Rüütel (paremal) ja Kristin Kuuba Zagrebi turniiril veerandfinaalis.
Helina Rüütel (paremal) ja Kristin Kuuba Zagrebi turniiril veerandfinaalis. Foto: Erakogu

Järgmisel nädalal algavatele sulgpalli Euroopa meistrivõistlustele Taanis Koldingis lähevad Kristin Kuuba ja Helina Rüütel vastu karjääri parimatel maailma edetabeli kohtadel. 

Paarismängus on Kuuba ja Rüütel eelmise nädala Euroopa karikavõiduga Horvaatias tõusnud 61. kohale, mis on nende senine parim tabelikoht.

Kuuba ja Rüütel on paarismängu maailma edetabelis sel aastal alates jaanuari lõpust järjepidevalt oma kohta suutnud parandada ja kokku on paari kuuga kerkitud üle kahekümne koha. Samuti paranes Kuuba koht üksikmängus Horvaatias veerandfinaali jõudmise järel lausa 15 astet ja on nüüd edetabelis 180. positsioonil. Naiste üksikmängus on eestlannadest parem ainult Getter Saar, kes tõusis edetabelis 112. kohale.

Saar esindab Eestit EMil üksikmängus ning Kuuba ja Rüütel paarismängus. Helina Rüütel teeb koos Raul Käsneriga kaasa ka segapaarismängus.

Meeste üksikmängus on Raul Must püsinud viimased pool aastat stabiilselt maailma edetabelis viiekümendatel kohtadel. Selle nädala edetabelis tõusis Must kaks kohta ja on 56. Meeste paarismängus Eestit EMil esindavad Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner on samuti võrreldes eelmise edetabeliga koha võrra paremad ja 120. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles