Leedu meedia: Kaunase Žalgiris tahab Matthias Tassi Kalev/Cramolt ära napsata

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthias Tass (paremal) mängimas kokku teise Eesti noortekoondislase Hugo Erkmaaga.
Matthias Tass (paremal) mängimas kokku teise Eesti noortekoondislase Hugo Erkmaaga. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Leedu portaal 15min.lt kirjutas, et Kaunase Žalgiris on huvitatud Eesti ühest andekamast noorkorvpallurist Matthias Tassist.

Praegu Kalev/Cramos mängiv 18-aastane ja 208 cm pikkune Tass on välismaa skautidele silma jäänud eelkõige Eesti noortekoondiste mängudes. 2017. aasta jaanuaris Tallinnas peetud Läänemere karikaturniiril viskas ta U18 koondises kolme mängu peale keskmiselt 21,7 punkti, võttis 9 lauapalli ja blokeeris 2,3 vastaste viset.

Kalev/Cramo eest on ta Eesti meistriliigas saanud keskmiselt platsile ligi 15 minutiks, mille jooksul on visanud 5,8 punkti ja võtnud maha 3,1 lauapalli.

Tassi senine plaan on olnud saada järgmisel aastal keskkooliga ühele poole ja siis siirduda USA üliõpilasliigasse NCAA. Mullu kuulus ta Prantsusmaa kõrgliigaklubi Limoges' noortetiimi, aga oli sunnitud õppeprobleemide tõttu kodumaale naasma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles