Järelvaadatav: Levadia alistas visalt võidelnud Tammeka ning tõusis liidriks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 7. voorus kohtusid Tartus Sepa staadionil sealne Tammeka ja Tallinna Levadia. Külalised võitsid kohtumise 2:0, Levadia eest skooris 61. minutil Joao Neto Morelli ning teise värava lisas Tammeka poolt 79. minutil omavärava löönud Jürgen Lorenz.

Liigatabelis tõusis tänu tänasele võidule seega Levadia 19 punktiga liidriks, kellele järgneb 17 silmaga Tallinna FC Flora. Tammeka asub üheksa punktiga seitsmendal positsioonil.

Enne mängu:

Tammeka ja Levadia on varem kohtunud 48 korda ja Tammeka on neist mängudest saanud vaid ühe võidu. See juhtus 2013. aasta augustis, kui tartlaste koduses 2:1 võidumängus vastasid Ingemar Teeveri väravale Kristjan Tiirik ja Jürgen Lorenz.

Kas Sepa ilus seeria katkeb?

Tammeka on oma koduväljakul ehk Sepa staadionil pidanud seni kolm liigamängu ja on seal löömatu. Avavoorus alistati 2:0 tiitlikaitsja Infonet, seejärel on tehtud 1:1 viik nii Narva Transi kui ka Sillamäe Kaleviga. Kas Levadia kostitab tartlasi Sepal esimese kaotusega? Flora kõrval ollakse üks kahest meeskonnast, kes on seni kaotuseta, ning reede õhtul Infoneti 1:0 alistamisega liidriks kerkinud florakatelt tahetakse tabeli esikoht kindlasti tagasi võtta.

Kes löövad väravaid?

Levadia on senise kuue mänguga vastaste puuri löönud 19 palli, kusjuures jala on valgeks saanud juba koguni üheksa meest. Väravaküttide edetabelist leiab kuue tabamusega kindlalt esikohalt Rimo Hundi, neljast viimasest mängust kolmes on täpne olnud ka Inglismaa kõrgliigast Middlesbrough'st laenatud brasiillane Joao Neto Morelli. Veel võimsamalt domineerib Levadia paremate sööduandjate tabelit, kus Jevgeni Kobzar on kuue väravasööduga liider, Pavel Marin jagab viie sööduga teist kohta ja Hunt on kolme sööduga viiendal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles