Järelvaadatav: Infonet kaotas koduväljakul taaskord punkte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliiga 8. vooru kohtumises leppisid tiitlikaitsja Infonet ja Sillamäe Kalev 2:2 viiki.

Infonet läks kohtumist Jevgeni Harini 24. minuti väravast juhtima, kuid seitse minutit hiljem tõi Maksim Lipin tabloole seisu 1:1. 39. minutil suutis Albert Prosa taaskord Infoneti juhtima viia ning poolajapausile mingigi valitsevam meistri 2:1 eduseisus. Teisel poolajal suutis aga Daniil Ratnikov taaskord Sillamäe kaotusseisust välja tuua.

Tabelis on Infonet 10 punktiga viiendal kohal, Sillamäel on kaheksa vooruga kirjas 5 silma, mis annab neile tabelis kaheksanda koha.

Enne mängu:

Sillamäe oli eelmisel hooajal Infonetile väga ebameeldiv vastane, sest esimeses omavahelises kohtumises lepiti 2:2 ja kahes järgmises 0:0 viiki. Neljandas kohtumises suutis Infonet viimaks siiski sadamalinlastest jagu saada, võites 4:2. Ka tunamullu sai Sillamäe Infonetilt kätte võidu ja viigi. Läbi aegade on mängitud 16 korda ja seitsme võiduga on peal Sillamäe, Infonet on saanud kõigest neli võitu. Viimasest kaheksast kohtumisest on Sillamäe aga siiski võitnud vaid ühe.

Kuidas pöörata sooritus tulemuseks?

Infonet on seitsme mänguga löönud 15 väravat ehk isegi kaks rohkem kui eelmisel hooajal sama kohtumiste arvuga. Kaitseski pole mullusest märkimisväärselt halvemini mängitud, ent ometi on tiitlikaitsjal tabelis kirjas juba neli kaotust ehk sama palju kui terve eelmise hooajaga kokku.

Kes lööb väravaid?

Infoneti poolel on seni jala valgeks saanud juba kümme meest, neist Albert Prosal ja Jevgeni Harinil on kirjas kolm väravat. Sillamäe kuuest tabamusest pooled on löönud Maksim Lipin, üldse on palli väravasse suutnud saata kõigest neli mängumeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles