Uus aasta, sama paar: Meistrite liiga poolfinaalis lähevad kokku Madridi suurklubid

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali liider Cristiano Ronaldo (valges) heitlemas Atletico kaitsja Juanfraniga.
Madridi Reali liider Cristiano Ronaldo (valges) heitlemas Atletico kaitsja Juanfraniga. Foto: Alter Photos/Alter Photos/Sipa USA

Jalgpalli Meistrite liigas loositi täna poolfinaalpaarid. Esimeses poolfinaalis läheb kokku mullune finaalpaar ehk tiitlikaitsja Madridi Real ja Madridi Atletico. Teises paaris kohtuvad AS Monaco ja Torino Juventus.

Real ja Atletico on Meistrite liiga otsustavas faasis kokku läinud neljal järjestikusel hooajal - kahes finaalis (2014, 2016), ühes veerandfinaalis (2015) ja nüüd poolfinaalis. Seni on kõigil kolmel korral peale jäänud Real.

Juventus ja Monaco läksid vastamisi 2015. aasta veerandfinaalis ning siis jäi kahe kohtumise kokkuvõttes 1:0 peale Juventus, kes jõudis hiljem ka finaali. Poolfinaalis kohtuti aastal 1998 ja ka siis oli parem Itaalia klubi.

Poolfinaalide avamatšid peetakse 2. ja 3. mail ning korduskohtumised nädal hiljem ehk 9. ja 10. mail. Kerge eelise said Atletico ja Juventus, sest nemad saavad teise mängu pidada kodustaadionil.

Veerandfinaalides oli Real üle Müncheni Bayernist, Atletico alistas Leicester City, Juventus Barcelona ja Monaco võitis Dortmundi Borussiat.

Finaal peetakse 3. juunil Cardiffis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles