Manchester United kaotas hooaja lõpuni esiründaja Ibrahimovici

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovici mängud Manchester Unitedi särgis võivad olla mängitud.
Zlatan Ibrahimovici mängud Manchester Unitedi särgis võivad olla mängitud. Foto: Matt McNulty/Sportimage/PA Images/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi võitis küll eile õhtul Anderlechti ja jõudis Euroopa liigas nelja parema sekka, kuid kaotas hooaja lõpuni esiründaja Zlatan Ibrahimovici.

Sky Sportsi andmetel on normaalaja viimastel sekunditel saadud põlvevigastus nii tõsine, et rootslane sel hooajal enam väljakule ei tule. Ibrahimovic on sel hooajal löönud Unitedi eest kõigis sarjades 28 väravat, sealhulgas võidutabamuse nii superkarikafinaalis kui ka liigakarikafinaalis. Inglismaa kõrgliigas on tal kirjas 17 väravat, Unitedi klubisiseses pingereas järgneb talle kõigest kuue tabamusega poolkaitsja Juan Mata.

Kui Ibrahimovic enne suve enam väljakule ei naase, võib mäng Anderlechti vastu jääda talle Unitedi särgis viimaseks. Rootslane toodi klubisse hooaja eel tasuta Paris Saint-Germaini ridadest ja ta sõlmis aastase lepingu võimalusega seda veel ühe aasta võrra pikendada. Tema allkirja on aga aktiivselt jahtinud mitu Põhja-Ameerika klubi, kes lubavad ründajale maksta kopsakat palka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles