Reali peatreener enne homset lahingut Barcelonaga: me pole favoriidid

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/Scanpix

Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreener Zinedine Zidane ütles enne homme toimuvat El Clasicot (vastasseis suurima rivaali FC Barcelonaga), et selle mängu tulemus ei otsusta tänavust liigavõitjat ning nad pole favoriidid.

Real asub praegu liigatabelis 75 punktiga liidripositsioonil ning edestab teisel kohal olevat Barcelonat ühe vähem peetud mängu juures kolme punktiga. Seejuures toimub pühapäevane vastasseis Hispaania pealinnaklubi kodustaadionil Santiago Bernabeul.

Soodsast seisust hoolimata ei usu Zidane, et homse kohtumise võitja ilmtingimata hooaja lõpus ka meistriks kroonitakse. «Homne mäng tuleb kindlasti võitluslik ning võiduks tuleb omajagu vaeva näha, kuid me pole favoriidid. Inimesed arvavad võib-olla teisiti, kuid meid ootab ees raske kohtumine,» rääkis Zidane päev enne El Clasicot.

«See vastasseis ei kujune otsustavaks, kui mõelda tiitlijahile. Meil tuleb sel hooajal pidada liigas veel seitse mängu ning need kõik on olulised. Homme leiab aset üks väga oodatud kohtumine ning oleme seetõttu ka keskendunud, aga selle mängu tulemus ei pane paika hilisemat tiitlivõitjat,» sõnas 44-aastane prantslane.

Real kohtus teisipäeval Meistrite liiga veerandfinaalis Müncheni Bayerniga ning sellest vastasseisust jäi eemale nende üks rünnakuliidritest – waleslane Gareth Bale. Zidane kinnitas, et viimane kuulub küll koosseisu, ent ei öelnud, kas ta alustab Barcelona vastu ka algkoosseisus.

Reali lootsi sõnul vaatavad kõik homme aga hoopis Cristiano Ronaldo suunas, kelle väravad aitasid nädala alguses Madridi meeskonnal lisaajal alistada Bayerni tänu millele jõuti Meistrite liigas poolfinaali, kus minnakse vastamisi linnarivaal Madridi Atleticoga. «Alati räägime suurte mängude ajal Cristianost. Energia, mida ta suudab meeskonnakaaslastesse süstida, on hämmastav. Homme ootab ees suurepärane mäng ning seda teavad kõik. Loodetavasti suudame korraldada ilusa etenduse,» lisas Zidane.

Detsembris toimunud esimene El Clasico sel hooajal jäi Barcelona koduväljakul Camp Noul 1:1 viiki.

Kui Real peaks tulema tänavu Hispaania liigas meistriks, oleks see esimene kord pärast 2012. aastat. Vahepealsel ajal on seda kolmel korral suutnud Barcelona ning ühel korral Madridi Atletico. Kogu ajaloo vältel on aga Realil kirjas 32 ning Barcelonal 24 tiitlivõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles