Sel aastal võiduta jätkav endine Eesti koondislase koduklubi on Premier League'ist välja langemas

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Middlesbrough sai täna selle hooaja 17. kaotuse, kui võõrsil kaotati 0:4 AFC Bournemouthile. Seejuures saadeti nende meeskonna poolkaitsja Gaston Ramirez juba 20. mänguminutil punase kaardiga väljakult minema.
Middlesbrough sai täna selle hooaja 17. kaotuse, kui võõrsil kaotati 0:4 AFC Bournemouthile. Seejuures saadeti nende meeskonna poolkaitsja Gaston Ramirez juba 20. mänguminutil punase kaardiga väljakult minema. Foto: Matthew Childs/REUTERS/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas sai täna hooaja 17. kaotuse aastatel 2010-2012 Eesti koondislase Tarmo Kingi koduklubiks olnud Middlesbrough, kes langeb suure tõenäosusega tänavuse hooaja lõpus astme võrra madalamale.

Middlesbrough’ viimane liigavõit pärineb eelmise aasta 17. detsembrist, kui koduväljakul saadi 3:0 jagu Swansea Cityst. Seejuures on nad sel hooajal 33 mänguga kogunud vaid neli võitu.

Täna toimunud kohtumises AFC Bournemouthiga jäädi võõrsil juba 16. minutiks 0:2 kaotusseisu, kui värava olid kirja saanud Joshua King ning Benik Afobe. Lisaks sai Middlesbrough' 26-aastane poolkaitsja Gastón Ramírez 20. mänguminutil punase kaardi, mistõttu tuli vastasseisu lõpuni hakkama saada ühemehelises vähemuses. Ehkki avapoolajal rohkem väravaid ei sündinud, said teisel poolajal jala valgeks ka Marc Pugh (65.) ning Charlie Daniels (70.), kes vormistasid mängu lõppseisuks 4:0.

Valusalt mõjusid Middlesbrough' meeskonnale lisaks kaotusvalule ja lähikonkurentide tulemused, sest kolm võidupunkti said tabelisse kirja nii 2:0 Stoke City alistanud Swansea City kui ka samuti 2:0 Watfordile tuupi teinud Hull City.

Nii asub Middlesbrough' praegu liigatabelis 24 punktiga eelviimasel ehk 19. kohal, jäädes päästvast 17. positsioonist koguni üheksa silma kaugusele. Punane latern on 21 punktiga Sunderland, Swansea paikneb 31 silmaga 18. positsioonil.  

Kõik tänased kohtumised:

  • AFC Bournemouth - Middlesbrough 4:0
  • Hull City - Watford 2:0
  • Swansea City - Stoke City 2:0
  • West Ham United - Everton 0:0
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles