Video: Chelsea näitas Tottenhamile koha kätte ning jõudis esimesena karikafinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Matic sai kirja tõelise iluvärava.
Nemanja Matic sai kirja tõelise iluvärava. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Inglismaal peeti täna esimene FA Cupi poolfinaalkohtumine, kui omavahel läksid vastamisi Premier League'i kaks esimest meeskonda ehk Londoni Chelsea ja Tottenham Hotspur. Tänu 4:2 võidule pääses karikafinaali pealinnameeskond.

Chelsea läks kohtumist juhtima juba viiendal minutil, kui tulise vastasseisu avavärava sepistas brasiillane Willian. Ehkki 18. mänguminutil viigistas Harry Kane seisu, võitis avapoolaja 2:1 ikkagi Chelsea, sest 43. minutil oli penaltipunktilt taas täpne Willian.

Teine poolaeg tõi aga taas tabloole viigipunktid, kui 52. minutil lõi 21-aastane Inglismaa koondislane Dele Alli Tottenhami teise tabamuse. Sellest hoolimata kuulus kohtumise lõpp pealinnaklubile, sest kõigepealt sai 75. minutil jala valgeks Belgia koondise staarmängija Eden Hazard ning viis minutit hiljem vormistas 4:2 võidu serblasest poolkaitsja Nemanja Matic, kes lõi ühe puutega Hazardi söödust ristnurka tõelise iluvärava.

Teises poolfinaalis kohtuvad omavahel homme Londoni Arsenal ja Manchester City. Finaalmatš toimub 27. mail Wembley staadionil.

Video Matici iluväravast:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles