Zlatan võtab karjääri päästmise nimel ette teekonna USAsse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovici jaoks lõppes hooaeg tõsise põlvevigastusega.
Zlatan Ibrahimovici jaoks lõppes hooaeg tõsise põlvevigastusega. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Manchster Unitedi jalgpallimeeskonna 35-aastane ründaja Zlatan Ibrahimovic vigastas sel nädalal tõsiselt oma paremat põlve. Endine Rootsi koondislane tegi põlvesidemetel viga ManU Euroopa liiga kohtumises Anderlechtiga. Juba on meedias ka spekuleeritud, et halvemal juhul võib ründaja karjäär olla läbi.

Briti meedia teatel võtab Zlatan peagi ette teekonna USAsse Pittsburghi, et kohtuda seal maailma ühe juhtiva põlvevigastuste spetsialisti dr Freddie Fu’ga.

Laupäeval andis ManU meeskond ametlikult teada, et Zlatanit vaevab tõsine põlvesidemete vigastus ja ründaja kohtub lähiajal oma ala spetsialistiga, kes annab seejärel olukorrast täpsema pildi.

Fu puhul on tegemist juhtiva spetsialistiga põlve ristatisidemete vigastuste osas.

Paremat põlve vigastanud Zlatani leping ManUga lõppeb käimasoleva hooajaga ja suvel saab mehest taas vabaagent. Varasemalt on mitmel puhul olnud juttu ka kontrahti pikendamisest, kuid seni ei ole selleni veel jõutud.

Lepingu pikendamise vestlused pannakse nüüd tõenäoliselt mõneks ajaks kõrvale ja selgitamist vajab Zlatani täpsem tervislik seisund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles