Kontaveit jätkas mainekat Stuttgarti turniiri võidukalt (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Peter Klaunzer/AP/SCANPIX

Stuttgarti tenniseturniiri kvalifikatsiooni võidukalt alustanud Anett Kontaveit (WTA 74.) oli edukas ka teises ringis, kui ta alistas 6:3, 6:4 sakslanna Antonia Lottneri (WTA 175.).

Kohtumine kestis üks minut üle ühe tunni. Eestlanna näitas matši jooksul head hoogu ning võitis kõik enda servigeimid. Mõlemas setis suutis ta korra Lottneri pallingugeimi murda.

Kontaveit lõi kokku viis serviässa, vastase arvele jäi kaks ässa. Topeltvigu tegi eestlanna kolm ning sakslanna ühe. Kõikidest pallivahetustest võitis Kontaveit 62 ning Lottner 49.

Põhiturniirile jõudmiseks tuleb eestlannal alistada veel üks vastane. Kvalifikatsiooni kolmandas ringis kohtub Kontaveit nüüd Šveitsi esindaja Amra Sadikoviciga (WTA 214.) või Tšehhi tennisisti Lucie Hradeckaga (WTA 169.).

Kokku pääseb läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse neli naistennisisti. Stuttgarti turniiril on kohal sisuliselt kogu tennisemaailma koorekiht. Esikaheksast on puudu ainult WTA tabelis 2. kohal olev Serena Williams, kes teatas sel nädalal oma lapseootusest.

Stuttgartis naaseb suurele areenile ka võistluskeelu alt vabanev venelanna Maria Šarapova, kes kohtub põhiturniiri avaringis itaallanna Roberta Vinciga.

Enne mängu:

Kontaveidi ja Lottneri kohtumine peetakse esimesel väljakul päeva esimese matšina. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 12.00. Postimees.ee hoiab lugejaid kohtumise käiguga kursis. Varasemalt ei ole 21-aastane Kontaveit ja 20-aastane Lottner omavahel kohtunud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles