Neymar peab siiski El Clasicot kõrvalt vaatama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: PAU BARRENA/AFP/Scanpix

FC Barcelona jalgpallimeeskond teatas, et nende tähtründaja Neymar jääb siiski tänasest Hispaania liiga kohtumisest Madridi Realiga kõrvale. Mängukeelu all olev Neymar reisis küll koos klubiga Madridi, kuid nüüd anti teada, et El Clasicot vaatab mees ikkagi kõrvalt.

FC Barcelona pöördus viimasel hetkel veel spordikohtu poole, kuid sellest siiski suurt tulu ei olnud.

Hispaania Jalgpalli Liit määras Neymarile kolme mängu pikkuse keelu, kuna 8. aprilli 0:2 kaotusmängus Malagale käitus ta ebaviisakalt neljanda kohtuniku suunas.

Neymar sai tolles kohtumises kaks kollast kaarti ja pidi väljakult lahkuma. Riietusruumide poole liikudes aplodeeris ta aga sarkastiliselt neljandale kohtunikule. Seetõttu määrati brasiillasele kolme mängu pikkune keeld.

Hispaania liigas hoiab Real praegu 75 punktiga esikohta. Ühe mängu rohkem pidanud Barcelonal on koos 72 silma. Real ja Barcelona tänane kohtumine algab esimese koduväljakul Eesti aja järgi kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles