Kontaveit kerkis maailma edetabelis karjääri parimale kohale (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Peter Cziborra/REUTERS/Scanpix

Värskelt avaldatud tennise maailma edetabelis tõusis Eesti naiste esireket Anett Kontaveit võrreldes eelmise nädalaga ühe koha võrra ning paikneb nüüd 73. positsioonil, mis on ühtlasi tema karjääri parimaks kohaks. Samal positsioonil asus 21-aastane eestlanna ka 2016. aasta märtsis.

Taas tipptennisesse pürgiv Kaia Kanepi langes koguni 55 kohta ning paikneb nüüd 513. real. Esimest korda tõusis WTA tabelisse 16-aastane Maileen Nuudi, kes asub 1181. kohal.

Naiste maailma esireketiks tõusis taas 35-aastane ameeriklanna Serena Williams, kes teatas eelmisel nädalal, et on lapseootel. Nii langes sakslanna Angelique Kerber teisele positsioonile, kolmandana jätkab endiselt tšehhitar Karolina Pliškova.

Meeste maailma edetabelis säilitas Eesti parim meestennisist Jürgen Zopp 441. kohta ning Vladimir Ivanov 444. positsiooni. Kenneth Raisma tõusis kahe koha võrra ning asub nüüd 681. real.

Meeste esireketina jätkab britt Andy Murray, kes edestab serblast Novak Djokovici ning šveitslast Stanislas Wawrinkat. Hispaanlane Rafael Nadal tõusis seitsmendalt realt viiendaks, vahetades kohad jaapanlase Kei Nishikoriga. Esikümnest langes välja aga prantslane Jo-Wilfried Tsonga, kelle asemel võttis kümnenda positsiooni sisse belglane David Goffin.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles