EMÜ viigistas saalihoki meistriliiga finaalseeria

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Maaülikooli SK meeskond.
Eesti Maaülikooli SK meeskond. Foto: Renee Kütisaar / ESHL

Eesti meeste saalihokiliiga finaalseeria seis on 1:1, kuna Eesti Maaülikooli Spordiklubi võitis eile koduväljakul 6:3 (1:0; 3:2; 2:1) Sparta Team Automaailma.

Paf saalihokiliiga finaalseeria seis on 1:1, kuna EMÜ Spordiklubi võitis koduväljakul Sparta Team Automaailma 6:3 ((1:0; 3:2; 2:1).

Tartu meeskond juhtis kohtumist algusest lõpuni. Kuigi tallinlased suutsid 14 minutit enne lõppu kaotusseisu kahele väravale kahandada, vastas EMÜ peatselt veel ühega ja sai lõpuks kindla võidu. EMÜ parimana viskas Daniel Matsukevitš kaks väravat, lisaks said tabamuse kirja ka Sven Uue, Aleksandr Avtušenko, Aleksandr Petrov ja Pavel Semenov. Kaotajate eesti viskas kaks väravat Sander Savi.

Kolme võiduni peetava finaalseeria järgmised mängud on kavas eeloleval reedel kell 20 Õismäel, laupäeval kell 17 Tartus ja pühapäeval kell 17 Õismäel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles