Kelle panust hindas Postimees võidumängus Uruguay üle kõige suuremaks?

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise mängijad juubeldamas
Eesti jalgpallikoondise mängijad juubeldamas Foto: Liis Treimann

Postimehe sporditoimetus hindas eilses sõprusmängus Uruguay alistanud Eesti jalgpallikoondislaste panust kümnepallisüsteemis.

8 Sergei Pareiko – nagu tavaliselt, oli Pareiko eilegi kindel ja tegi paar korralikku tõrjet. Hoidis Kruglovi valesöödu järel ära Uruguay parima võimaluse, kuid kordus näitas, et kohtunik pidanuks penalti andma.

6 Andrei Sidorenkov – Sloveenia mäng, kus ta 0:1 kaotuse toonud omavärava lõi, polnud vist veel meelest läinud. Oli rabe, andis palju valesööte. Tsenderdused üsna korralikud ja sellise võidu järel ei saa madalamat hinnet panna.

7 Taavi Rähn – esimesel poolajal oli paaril korral ebakindel, kuid üldiselt kuulsate ründajate vastu hea mäng.

8 Raio Piiroja – sajas koondisemäng möödus kaptenil peaaegu veatult. Eriti efektsena jäi silma teise poolaja lõpus palli röövimine Hernandezelt, lisaks väravasööt Vassiljevi esimese puhul.

8 Enar Jääger – kaitses endast kedagi lihtsalt mööda ei lasknud, ründefaas tõusis ääre peal päris teravalt. Hea mäng.

9 Aleksandr Dmitrijev – demonstreeris teada-tuntud võitluslikkust ja pani vastaste poolkaitsjad surve alla. Oli üsna nähtamatu, mis kaitsva poolkaitsja puhul on alati hea märk.

7 Martin Vunk – Vungil oli täita tähtis koht: ta pidi Konstantin Vassiljevi asemel mängu juhtima. Suures plaanis sai ta sellega edukalt hakkama, kuid silma riivasid paar tobedat pallikaotust ja mõni valearvestus.

6 Dmitri Krugov – Kruglovi valesöödust tekkis Eesti värava all ohtlikem moment. Kruglov oli üldse harjumuspäratult ebakindel.

6 Ats Purje – tegutses paremal äärel teravalt, tegi petteid ja võitles tublisti. 55 minutit korralikku mängu.

7 Jarmo Ahjupera – pärast eilset mängu võib ennustada, et Ahjuperale tuleb koondisekutseid veel. Õhus oli võimas, jalgadega üsna osav. Koondis vajab ette sellist ründajat.

7 Kaimar Saag – Saag tegi oma kiirusega Uruguay kaitseliinile palju peavalu. Kahjuks jäi viimane puude tihtipeale ebakvaliteetseks.

7 Sander Puri – Puri mitte millegi erilisega alguses silma ei paistnud. Mängu lõpus muutus aktiivsemaks.

10 Konstantin Vassiljev – raske on hinnata kedagi maksimaalsete punktidega, kuid värav ja väravasööt kahekordse maailmameistri vastu väärivad seda sajaprotsendiliselt.

7 Tarmo Kink – Kink tuli sisse ja tõi vasakule äärele vajalikku värskust ehk tegi kõike seda, mida vahetusmehelt oodatakse. Oli lähedal superväravale, mis teinuks seisuks 3:0.

7 Vjatšeslav Zahovaiko – oli aktiivne ja vormistas Vassiljevi nurgalöögi väravaks. Mida ründajalt veel tahta?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles